Top

 

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET ONLINE HERROEPINGSFORMULIER

RETOUR INFORMATIE
(mbt het recht op ontbinding van de koopovereenkomst)

 


Je mag een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan So Many Colors retourneren. Het volledige bedrag inclusief verzendkosten wordt dan teruggestort (tenzij je jouw aankoop slechts gedeeltelijk herroept, zie voorwaarde 6). De kosten van het retour zenden kan helaas niet vergoed worden.

De voorwaarden hiervoor zijn:

1. Je stuurt de aankoop binnen 2 weken na ontvangst terug OF je maakt uiterlijk 2 weken na ontvangst melding aan So Many Colors dat je de koop wilt ontbinden door een e-mail te sturen met het bestelnummer en een tekst waaruit blijkt dat je van het herroepingsrecht gebruik wil maken. Bijvoorbeeld: ik zie van de koop af. Je kunt ook het online herroepingsformulier gebruiken (onderaan deze pagina). Na melding heb je vervolgens (weer) 2 weken de tijd om de aankoop terug te sturen.

2. je voegt de bestelbon (of een kopie) bij de zending of je schrijft zelf een briefje met daarop tenminste: je naam en het bestelnummer. Je kunt ook gebruik maken van het formulier hiernaast en bij de retourzending voegen. 

3. Je doet je best om beschadiging te voorkomen. Denk aan een stevige verzendenvelop en bescherming van het product. Tip: hergebruik het materiaal waarmee de bestelling naar jou is verzonden.

4. Je frankeert de zending voldoende.

5. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag binnen 2 weken teruggestort.

6. Als je meerdere producten had besteld, waarvan je slechts een deel wilt terugsturen dan wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten teruggestort. Het verzendkostendeel wordt in dat geval niet teruggestort.

7. Vanzelfsprekend ontvang je alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikelen niet zijn beschadigd / verbruikt zijn. Je kunt bij twijfel het best eerst even via info@somanycolors.nl contact hierover opnemen.

Het terugzenden is voor risico van de klant, bewaar het verzendbewijs dus goed (als het pakje door de brievenbus kan: bij verzenden via brievenbuspakje met track & trace (binnen Nederland) ontvangt u ook een verzendbewijs).

 

Retouradres:

So Many Colors

Bazuinlaan 5

3438CP NIEUWEGEIN

NEDERLAND

 

JE HEBT UITERAARD RECHT OP EEN DEUGDELIJK PRODUCT. BIJ EEN DEFECT OF VERKEERD GELEVERD ARTIKEL GELDEN ANDERE VOORWAARDEN DAN HIERBOVEN BESCHREVEN, NEEM IN DAT GEVAL Z.S.M. CONTACT OP VIA: info@somanycolors.nl
Aan:
So Many Colors
Bazuinlaan 5
3438CP Nieuwegein
info@somanycolors.nl


Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mee dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.