Top


LEVERTIJD
Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet halen, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL.

Mocht je bestelling via pakketpost verzonden worden en je bent niet thuis, dan zal de bezorger proberen het pakje bij de buren af te geven. Als je dit niet wilt, geef dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het maken van je bestelling. In dat geval zal de bezorger, als je niet thuis bent, een kaartje met code in de brievenbus doen. Op die dag kan je tot 22.00 uur een andere bezorgtijd of -plaats kiezen. Doe je dat niet, dan komt de bezorger op de volgende werkdag weer bij je langs.

PostNL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 


GEEN BEVESTIGINGSMAILS ONTVANGEN NA JE BESTELLING? OOK NIET IN DE SPAM-MAP?

Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres. Stuur een mailtje naar: info@somanycolors.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.NEDERLAND
Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en formaat. Plaats de producten in de winkelwagen, daar wordt meteen een indicatie gegeven van de verzendkosten. 

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL en je onvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen (zowel bij brievenbuspost als pakketpost). 

Verzendkosten bij So Many Colors zijn altijd inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de bestelling
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaanSo Many Colors is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.VERZENDEN NAAR BELGIË
Verzendkosten naar België zijn €9,95. Naar België wordt altijd met pakketpost verzonden, ook kleinere bestellingen.

Verzendkosten bij So Many Colors zijn inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de bestelling
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaan

 
Informatie over bezorging in België

Zodra je pakketje verstuurd is, ontvang je een track-and-trace code waarmee je je pakketje kunt volgen.

Als je niet thuis bent als de bezorger aan de deur komt, zal hij of zij het bij de buren proberen af te geven. Als dit ook niet lukt:
  • Na de eerste aanbiedpoging: Er wordt een kennisgeving achtergelaten. De bezorger komt de eerstvolgende werkdag terug.
  • Na de tweede aanbiedpoging: De volgende werkdag zal de zending nogmaals worden aangeboden.
  • Hierna zal de zending naar een Kariboo-spot (pick-up point) worden gebracht. Je hebt vervolgens 14 dagen om de zending op te halen.
Het is niet mogelijk bij bezorging in België voor de optie "alleen huisadres" te kiezen, ook is het helaas niet mogelijk het pakje direct al op een Kariboo-spot te bezorgen.